Hammm Bebek Ekmeği Çıktı!

HAMMM Bebek Ekmeği’yle Tanışın!

Bebekler yaşamlarının ilk 6 ayı boyunca sadece anne sütü ile beslenmelidir. Altıncı aydan itibaren ise bebeğiniz, anne sütünün yanında ek besinlerle de desteklenmelidir. Bu besinlerin verilme dönemine  ‘’tamamlayıcı beslenme’’, ‘’ek gıdaya geçiş’’ veya ‘’ek beslenme’’ de denmektedir.

Bebeğin bir yaşına kadar temel besini yine ‘’anne sütü’’ olsa da, etkili bir tamamlayıcı beslenme besin değeri ve biyoyararlılığı yüksek besinlerle sağlanmalıdır.

HAMMM ailesinin en yeni üyelerinden Bebek Ekmeği karşınızda! 🚀🚀

Tamamı doğal muhteviyatlarla hazırlanmış, HAMMM Bebek Ekmeği’nde kıvam artırıcı, şeker, renklendirici, koruyucu, tatlandırıcı, gıda katkı maddesi, emülgatör ve stabilizatör bulunmamaktadır.

Enerji  ve besin öğeleri açısından oldukça zengin olan HAMMM Bebek Ekmeği’ni bebeğinize gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. İçeriğinde bulunan keçiboynuzu pekmezi sayesinde bebeğinizin demir gereksiniminin bir kısmının karşılanmasına destek olur.

Formülünde bulunan keçiboynuzu unu ile bebeklerimizin sindirim sistemini destekleyip, ayrıca yüksek kalsiyum içeriğiyle kemik gelişimine katkı sağlar.

Bebek beslenmesinde tahılların yeri tartışılmaz. Ek gıda döneminde bebeğinizin artan vitamin ve mineral ihtiyacını karşılamak için günlük beslenmesinde mutlaka tahıl grubu yer almalıdır. Beslenmenin yapı taşı olan tahıllardan oldukça zengin olan HAMMM Bebek Ekmeği içeriğinde doğal buğday unu, keçiboynuzu unu, tam tahıllı un bulundurmaktadır. Böylelikle HAMMM Bebek Ekmeği enerji metabolizmasında görevli olan, yetersizliğinde ise sinir ve sindirim sistemi bozukluklarına neden olan B1 (tiamin) vitamininin başlıca kaynağıdır.

Anne sütü dışında besin alımıyla büyüme ve gelişmeye devam eden bebeklerimiz, enerji kaynağı olarak yağları kullanmaktadır. HAMMM Bebek Ekmeği yapımında kullanılan zeytinyağı; oleik asit içeriğince zengin, büyüme ve gelişmede etkili ayrıca beyin gelişiminde rol oynamaktadır. Anti-inflamutuar etki göstererek bebeğinizi dış etkenlere karşı korur.

HAMMM Bebek Ekmeği’ni hem sade olarak bebeğinize sunabilir hem de dilerseniz bebeğinizin tariflerinde kullanabilirsiniz. İşte bebeğiniz için HAMMM Bebek Ekmekli Köfte!

YouTube video

HAMMM Bebek Ekmeği’ni çorbalara ilave ederek hem bebeğinizin yumuşak kıvamda daha rahat tüketimini sağlamış hem de çorbanın besin değerini artırmış olursunuz.

YouTube video

HAMMM Bebek Ekmeği uzmanlar tarafından formülize edilmiş, düşük ısı ve uzun soluklu fırınlamayla en doğru şekilde pişirilmiş, koruyucu ve katkı maddesi kullanmadan doğru ambalajlama tekniğiyle paketlenmiş, bebeveyn sevgisi ile harmanlanmış, ilk günkü tazeliği ile güvenilir ve hijyenik bir ek gıdadır.

Bu ekmeğe bebeğiniz bayılacak! Bu leziz ve besleyici ekmeğe kolay ulaşabilmek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

HAMMM Bebek Ekmeği: https://www.e-bebek.com/hammm-bebek-ekmegi-100-gr-p-ham-6212/

Diyetisyen Beyza Uyan

Ben ebebek'in Beslenme ve Diyet Yöneticisi, Emzirme Danışmanı Beyza Uyan. Sizler için çeşitli konularda içerikler üretip aklınıza takılan soruları cevaplıyorum. En güvenilir kaynaklardan güncel bilgileri tarayıp sizinle buluşturuyorum. Ben Kimim? Haliç Üniversitesi - Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2018 senesinde mezun oldum. Çapa Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi, Medistate Hastanesi, ve çeşitli Diyetisyen kliniklerinde stajlarımı tamamlayıp mesleki deneyim kazandım ve 5 senedir ebebek bünyesinde çalışıyorum. Sertifikalar: * 6. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu 1. Yaşam İçin Beslenme ve Spor Kongresi-Acıbadem Üniversitesi * Beslenme AkademisiBeslenme Akademisi-Bahçeşehir Üniversitesi * İstanbul Beslenme ve Diyetetik III. Öğrenci Sempozyumuİstanbul Beslenme ve Diyetetik III. Öğrenci Sempozyumu-Haliç Üniversitesi * Diyetisyen Yolunda Öneriler ve Diyetlerde Ceviz KullanımıDiyetisyen Yolunda Öneriler ve Diyetlerde Ceviz Kullanımı-California Walnut Board & Commission * Obezite Diyetisyenliği KursuObezite Diyetisyenliği Kursu * Sporcu Diyetisyenliği Kursu

Post navigation

Bir yanıt yazın

Bebek Suyunun Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Bebeğim (Çocuğum) Çok Geç Uyuyor Ne Yapabilirim?

Bebeğim Az Kilo Alıyor Sebebi Ne Olabilir?